zillen.blogg.se

Sladda gärna in här om du är nyfiken på att följa oss på vår minipension mitt Häng på vettvi! /Herr, fru & kids Zillén

Superkroppen

Publicerad 2017-03-10 23:55:15 i Allmänt,

Maria har fick en bok av mig i julklapp, ”Superkroppen” av Hugo Rosas. Missförstå mig rätt! Det är absolut ingen pik till Maria utan snarare ett redskap för att göra något tillsammans under vår vistelse här. 

Boken innehåller (förutom mängder med bilder på Hugo i bar överkropp) ett träningsprogram på åtta veckor som skall få oss tillbaka i någorlunda god form. Den senaste tiden har det blivit sparsamt med träning för oss båda. Något vi egentligen vill hinna med, men barn och vardag gör det inte alltid så lätt som man vill. Boken bjuder på korta pass 15-25 minuter med varierade övningar som till största del genomförs med den egna kroppsvikten. Därmed inte sagt att man kan få sig en sjujäkla träningsvärk. 

Om vi någon gång i framtiden betvivlar detta kan vi ju pröva på ”en variant av Murphs” som består i att i eget tempo och så snabbt man klarar komma upp i 50 chins, 100 armhävningar och 150 squats. Den riktiga varianten är många resor värre, men det här räcker till så det blir över.

Hursomhelst, Patrik och Sandra var inte sena att hänga på och även en del av våra besökare har varit med och tränat. Riktigt kul att plågas lite gemensamt!

Johan under Yoga-övningen...eller inte. 😉
Fotbollsträning!
Blandad kärlek till att vara inne på vecka 7 av resans 8. Skönt att vara nära målet, tufft att snart åka hem.
Vilar ut på Anfi efter förmiddagens pass. 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela