zillen.blogg.se

Sladda gärna in här om du är nyfiken på att följa oss på vår minipension mitt Häng på vettvi! /Herr, fru & kids Zillén

Boendet på Meloneras Hill

Publicerad 2017-03-03 23:13:59 i Allmänt,

När vi tillsammans med Patrik och Sandra bestämde oss för att göra en långresa/"minipension" igen tänkte vi att vi hade hela världen att välja på och vi lyfte Thailand, Sydafrika, Florida och Israel. Men, så kom Sica-viruset till Florida, vi ansåg klimatet FÖR varmt i Thailand och avstånden för långa i Sydafrika. Vips var Grand Canaria åter i siktet. 

Väl fast vid Gran Canaria ställdes siktet snart in mot Maspalomas igen, men – nej, men vill ju ändå ha LITE variation, så vi beslöt oss för att åtminstone hitta ett nytt boende. Sagt och gjort, Meloneras Hill blev området och radhusen i Las Velas. Vi fick ner priset till 4000 Euro för ett radhus i 8 veckor, bokade billig hyrbil via Pluscar och har inte ångrat oss en sekund. 

Vi har ett färgmässigt osmakligt inrett kök med det mesta som behövs för att laga sin egen mat. Vi har ett vardagsrum med matplats och tv-soffa, samt en toalett med dusch på nedervåningen. 

På övervåningen finns två sovrum och ytterligare ett badrum, samt en balkong som vi inte vågar ha olåst för barnens skull. 

Utomhus finns möjlighet att springa runt från baksida till framsida, bra förmiddagssol, en rejäl murad grill och utsikt över Maspalomas. 

På området finns dessutom ett poolområde med löjligt kalla pooler (tror de är kopplade att ta upp allt kondensvatten i området) och en Paddlebana. 

Och, de spanska stengolvet är fortfarande precis så kalla som sist, hade förträngt just det. 

Närmaste playa ligger ca 1 km bort och helt okej "ICA"-affär är på gångavstånd. 

Hur som haver, kort och gott – här trivs vi kanonbra!

Bostadsområdet
Poolområdet (den blåa kalla poolen, enligt twinsen)
Meloneras beach, finkornig sand men stenigt vattenbryn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela