zillen.blogg.se

Sladda gärna in här om du är nyfiken på att följa oss på vår minipension mitt Häng på vettvi! /Herr, fru & kids Zillén

Skitgöra.

Publicerad 2015-01-12 21:43:41 i Allmänt,

Vi lyckades exportera magsjukebaciller från Gotland ända till Maspalomas. Det gick väldigt smidigt, Nova och Minea gick genom både incheckningen och den spanska tullen utan att ta till sig annan uppmärksamhet än leenden. 


Vi har ju hört talas om det bland våra vänner, febriga barn = helt okej, magsjuka barn = bryskt uppvaknande av föräldralivet. Och som rookies i det här med barnsjukdomar, kan vi konstatera att detta är ingen värld man önskar någon, och vi kan inte heller låta bli att bli än mer tacksamma över vad våra föräldrar genomgått - tack! Tyvärr - vilket också känns skit - har basseluskerna även hoppat över terassen och till lilla oskyldiga kusin Hilda. 

Nåväl, sällan har vi pratat så här mycket skit (åtminstone inte av denna karaktär). Det diskuteras utfall, färgkombination och konstisens och igår kväll firades två fasta utfall på raken med ett "Halleluja"-moment och några skålar. 

Glädjande är att Nova, Minea och Hilda är lyckligt ovetande om utkomsterna. Vi får jaga ikapp glada töiser i leken för servicebyten. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela