zillen.blogg.se

Sladda gärna in här om du är nyfiken på att följa oss på vår minipension mitt Häng på vettvi! /Herr, fru & kids Zillén

Rally-Kalle

Publicerad 2015-01-31 23:16:40 i Allmänt,

Med hyrbil de två senaste veckorna har vi tagit chansen att handla lite klokt och inte minst att göra utflykter till stränderna i närheten. Vår favorit är än så länge Anfi (del mar), medan familjerna Unosson/Carlsson och Bengtsson/Larsson avgudar Amadores. Eller som Uno själv brukar säga - "det hör man ju på namnet att det är bra, Amadåååress" (med outtröttlig beundran i rösten). Under veckan som gick blev det därför ett besök till just Amadores. Eftersom vi hade två bilar på fyra familjer fick vi köra lite skytteltrafik innan alla var på plats. Tyvärr kom vår bil att rattas av en riktig Rally-Kalle, som (med facit i hand) kom att kombinera tvivelaktiga vägval med en stark längtan att komma fram så till den milda grad att Minea till sist blev åksjuk och tömde sig i bilbarnstolen. Tur att det ändå skulle badas!

Annars har vi tillsammans med Patrik, Sandra och Hilda oftast kommit att styra kosan till Anfi. I tisdags även i sällskap av farbror Åke och faster Lotta. Anfi passar oss bra med gröna parker för tjejerna att  springa runt i, lite mindre folk på beachen och ett allmänt större lugn. Dessutom bjuds ett volleybollnät, vilket uppskattas då det annars råder bollförbud på stränderna. 






Apropå bad så har Jonas varit flitig och sett till att bada varje dag under deras fyra veckor här. Så även idag när det var dags för familjerna U/C och B/L att fara hemåt till snökaoset på hemmaplan. Som en avskedspresent till oss som är kvar fick vi dela på deras överblivna matvaror. En god blandning av vinst- och nitlotter som oavsett är välkommet nu när vi inte längre har hyrbil att svänga iväg för storshopping med. 

Just avsaknaden av våra vänner tillsammans med den begränsade rörligheten som nu infunnit sig gör att vi inte riktigt vet vad vi ska göra de närmaste dagarna. Vi är helt övertygade om att kusinerna kommer sakna Edvin och Maja, som hunnit bli stora favoriter under dessa veckor. Tur då att våra tjejer och kusin Hilda verkligen uppskattar varandras sällskap. Det underlättar verkligen och är härligt att höra glädjetjuten de utbrister vid åsynen av varandra.




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela