zillen.blogg.se

Sladda gärna in här om du är nyfiken på att följa oss på vår minipension mitt Häng på vettvi! /Herr, fru & kids Zillén

Lyx blir vardag

Publicerad 2015-01-26 22:44:32 i Allmänt,

Ett par veckor tar det. Sen blir det vardag även av den lyxiga tillvaro vi har här. Vi kan båda två ta oss an Nova och Minea hela dagarna och dela jämnt på nöjet. Tjejerna kan springa ute hela dagarna utan en massa extra kläder. Vi har närmare till vänner än någonsin.
Dessutom hinner vi själva njuta i solen och värmen, bada i poolen eller havet. 



Det är lätt att glömma hur bra vi har det egentligen och hur vardagen kommer se ut när vi kommer hem. Tack då för sociala medier som förser oss med uppdateringar om snöslasket hemma. 


Samtidigt är det verkligen skönt att det är vardag. Man kan försöka anta en manana-manana-inställning till allt. Ja, förutom att mat skall handlas, blöjor ska bytas och sovrutiner hållas. Vad är vardag utan rutiner? Men underbart är kort sägs det. Uno, Cea, Edvin, Nils, Stefan, Malin, Maja och Oskar har börjat räkna dagarna innan det bär av hemåt. Det är ändå svårt att avgöra för vilka det är värst - de som åker hem till snöslasket eller oss som lämnas med tomrummet de lämnar efter sig?


Apropå räkna dagarna - idag blev äldstemannen Stefan 36! "Närmare 50 än 20", som han själv uttryckt det. Firandet bestod i väckning med skönsång (?), tårtkalas och vardag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela