zillen.blogg.se

Sladda gärna in här om du är nyfiken på att följa oss på vår minipension mitt Häng på vettvi! /Herr, fru & kids Zillén

Familj och vänner

Publicerad 2015-01-09 08:53:29 i Allmänt,

Det är 2 år sedan vi tog ut vår första "minipension" av res-lig karaktär. Då lättade vi iväg, med oss själva som skyldiga och ansvariga. Idag har vi utökat skulden och ansvarsområdet till våra minimänniskor. Det är med stor tacksamhet och glädje som vi numera delar livet och resan med dessa små varelser - Välkomna till oss, Minea och Nova!


Till skillnad från vår förra långresa kommer vi nu att vara stationära till Club Serena Vistas lati- och longitud med omnejd. Ambitionen är att umgås så mycket med våra 1-åringar att de tröttnar på oss. Och så gör det ju inget att klimatet ödslar med D-vitamin och bjuder in till många utomhustimmar.


Och för att spä på det här med familj och goda resekamrater lite extra, har vi förmånen att dessutom få umgås mycket med Minea och Novas kusin Hilda och hennes föräldrar, Patrik och Sandra. Och i nästa kvarter, alltså 1:a vänster vid stora poolen, har våra vänner Jonas, Carolina med deras småttingar Edvin och Nils samt Stefan, Malin och deras Maja och Oscar, inkvarterat sig under 4 veckor. Vilken lycka i livet att få umgås mycket med dessa härliga människor. 







Och som om det inte var nog. Vid ankomst välkomnades vi av Hans och Berit/farfar och farmor till Nova och Mineas stora lycka. Minea fick syn på farmor och började sprattla med bajni innan morsan fattade vad glädjen handlade om. 

Dessutom dök tjejernas morfar Leif, moster Emelie och morbror Robert upp bara för några dagar sedan. 


Det är ett privilegium att få omringas av så många av våra kära, som betyder så mycket för hela familjen. 

Vem som dyker upp härnäst? ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela