zillen.blogg.se

Sladda gärna in här om du är nyfiken på att följa oss på vår minipension mitt Häng på vettvi! /Herr, fru & kids Zillén

Familjemys

Publicerad 2015-02-04 15:16:46 i Allmänt,

Häromdagen tänkte vi göra som tuppen och ta en liten eftermiddagslur i dubbelsängen. Målbilden var ungefär den där idyllen när hela familjen gosar i sked och slumrar sött med ett leende på läpparna, utan att håret rufsats eller att Johans smink ramlat av. 

Detta höll i säkert 1,5 sekund, innan sängen snabbare än Bolt blev en intressant hoppborg. Vi fick parera Minea och Novas studsar genom att omplacera oss i en direkt obekväm men strategisk position över bädden. 


Tjejerna varvade också detta med att falla handlöst bakåt, åt sidorna och framåt över oss, eftersom att vi ju tog emot dem lite skämtsamt till en början. Detta var superkul, till dess att Nova överraskande knockade Minea och när en av de små familjemedlemmarna får ont så sympatiserar den andra med att gråta en skvätt också. 


Gråtfesten förvandlades så småningom till att undersöka varandras ansikten. Detta skedde så långt ifrån definitionen av att "klappa fint" vi tidigare försökt lära ut som man kan tänka sig. Istället var det betydligt mer intressant att peta oss och sig själva med sina alltför ovårdade naglar i ögon, näsborre och mun. Och när morsan reagerade med ett litet tjut över att hår slets av för att Minea helt plötsligt såg en hårsnodd på andra sidan, var detta tydligen extra kul. Så kul att även Nova ville prova hur morsan skulle låta.


Som avslutning på "myset" gjorde Nova ett litet, som kan liknas vid ett klassiskt utfall, och träffade Johan där på mitten. 

Vi älskar våra påhittiga och energiska barn. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela