zillen.blogg.se

Sladda gärna in här om du är nyfiken på att följa oss på vår minipension mitt Häng på vettvi! /Herr, fru & kids Zillén

Diniwid Beach

Publicerad 2013-01-16 04:06:43 i Allmänt,

En dag under upptäcktsfärd, passerade vi både station blå och station röd Arla-mjölk och snirklade oss fram till en liten strand vid namn Diniwid. Strax intill stranden och på klipporna, ligger ett fåtal udda byggnationer. Mest för nyfikenhetens skull trampade vi in och spanade in några av dessa boenden. På Beach House Resort lyckades en kvinna, vid namn Flora, fresta oss med ett rum och efter några vändors argumentation var vi i samförstånd.

Med pick och pack har vi därför flyttat till ett nytt ställe, offside från fartfyllda White beach, även om det inte är mer än en klippassage (där vi får ta oss igenom ett klipphål), och någon kilometer i vit sand att trampa, för att vara mitt i spektaklet igen.

Nu skulle vi kunna somna rofyllt till havets vågor som svallar in bara några meter från terassen, om det inte vore för att rummets airconditioner låter som ett begagnat jetplan.

Nu skulle vi kunna öppna terassdörren, ta några kliv och skutta i plurret under vacker soluppgång, om det inte vore för att solen stiger på andra sidan ön.

Nu skulle vi, likt samtliga asiater, kunna ta oförglömliga stereotypa bilder på oss själva i solnedgången, om det inte vore för att objekten inte känner sig riktigt lika komfortabla framför linsen.

Nu skulle vi kunna sova med öppen terassdörr, om det inte vore för att alla som skall passera norrut eller söderut på stranden, går förbi bara meter från vår säng.

Hur som haver, vi har det bra...

/M & J

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela