zillen.blogg.se

Sladda gärna in här om du är nyfiken på att följa oss på vår minipension mitt Häng på vettvi! /Herr, fru & kids Zillén

London

Publicerad 2012-12-08 13:29:48 i Allmänt,

Igar kvall landade vi pa Heathrow, en mycket modern flygplats med sjalvbetjaningspasskontroll. Vi fick ett valkomnande mottagande av busschaffisen, som tog oss till hotellet. Ett stort rugbyfan, som hejade fram sitt land pa Nya Zeeland i senaste masterskapet. Han berattade aven att hotellet vi skulle bo pa har en historia fran mitten av sjuttio-talet. Ett plan stortade in i toppen av hotellet, men vi skulle kanna oss trygga for det hander aldrig att just samma hotell skulle traffas igen. Han sa dock, se till att inte fa ett rum hogst upp - vilket givetvis inte var fallet! 
 
I hotellets entre mottes vi av en typisk engelsk (las: blek och... hrfm... valmaende) tjej iford endast handduk, atminstone sag det ut sa, en hejdundrande fest stog for kvallen och handduken var en "blasa". Om vi var oroliga for vaningsplanet innan, byttes det till tillfredsstallelse over att komma bort fran ljudnivan. Innan vi tagit oss upp pa rummet hann vi aven fa en dans tillagnad vara vaskor (?) fran en duktigt overforfriskad english bloke.
 
Trotta men glada sov vi 9 timmar pa raken innan vi vaknade till det basta tankbara vadret england kan bjuda pa sa har ars.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela